Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’nda seçim heyecanı başladı. Mart’ın ikinci haftası yapılacağı tahmin edilen seçimlerde, Meclis’e 30 kişinin üzerinde üye seçilecek.
Daha sonra Meclis üyeleri arasından Başkan dahil 9 kişi Yönetim Kurulu’na girecek.
İKİ İSİM KONUŞULUYOR
Halen Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Turgut Kalaycıoğlu ile halen Meclis Başkanlığı’nı yürüten Sabahattin Yamaner’in isimleri, kulislerde Başkanlık için konuşuluyor.
Turgut Kalaycıoğlu aday olup olmayacağı konusunda Bayram Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Meclis tablosuna, kendi iş hayatının durumuna ve kamuoyunun nabzına bakacağını belirtmişti. Sabahattin Yamaner ise bu konuda herhangi bir açıklama yapmıyor ama, yakın çevresi aday olmayı düşündüğünü belirtiyor.
ATEŞTEN GÖMLEK
BTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı, ateşten gömlek gibi Bolu’nun birçok sorununda Ticaret ve Sanayi Odası’nın başı çekmesi gerekiyor.
Daha önce birçok konuda treni kaçıran Bolu’nun artık şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım. Halen devam etmekte olan sorunları halletmede BTSO’nun hem Bolu, hem de Ankara’da birtakım girişimlerde bulunmasını Bolu kamuoyu sabırla bekliyor.
Yeni dönem Yönetim Kurulu ve Başkanının işi oldukça zor görünüyor. Yani kısacası artık kamuoyunun gözü BTSO’da. Onun için Yönetim Kurulu Başkanlığı ateşten gömlek.
Bakalım bu ateşten gömleği kim giyecek.