Başkan Özcan, Yılmaz’la ilgili neler dedi?

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, önceki Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Başkan Özcan açıklamasında, “Yaptığı birçok yanlış var” dedi.

Özel Haber: Kasım Şahin

Önceki dönem Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz ile ilgili konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazetemize özel açıklamalar yaptı. Yılmaz’la belediyecilik açısından görüşme yapmak isteyip istemediğini sorduğumuz Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Ben yapmak istediğimi söyledim. ‘Gel’ dedim belediyeye. ‘Seni davet ediyorum, gel bir istişare yapalım’ dedim birkaç kez. Ama henüz gelme noktasında değil. Nejdet Beyle ve Yüksel Beyle çok sık istişare yapıyorum. Özellikle Nejdet Bey çok sık geliyor. Diyorum ki ‘ağabey bak, ben hangi konularda yanlış yapıyorsam bana bunları söyle’ diyorum. Dost acı söyler misali istediğin tonda söyleyebilirsin. Yüksel Beye diyorum, ‘Bak sen bu belediye başkanlığını yaptın, doğrularını yanlışlarını daha iyi biliyorsun. Bana söyle” diye konuştu.

“YAPTIĞI BİRÇOK YANLIŞ VAR”

Alaaddin Yılmaz’la bazı açılışlarda karşılaştıklarını söyleyen Başkan Özcan, “Eleştirilerini bekliyorum’ dedim. ‘Gel bir istişare edelim, neyi doğru yapıyoruz, neyi yanlış. Senin pencerenden bakalım.’ ‘Şu anda gelemem’ dedi, kendi partisindeki siyasi atmosferi kastederek. ‘Şu an uygun zaman değil’ dedi. Eski belediye başkanıdır, on beş yıl Bolu’da günahıyla sevabıyla yönetim göstermiştir. Yaptığı birçok yanlış var, yaptığı doğru işler de var. Bir de bir belediye başkanı görevi bıraktıktan sonra yanlışlarını ve doğrularını daha iyi görüyor. Şimdi Alaaddin Bey eminim kendi kendine, hani yollardan alt yapıdan ziyade, insani ilişkilerini sorguluyordur. Çünkü elbette çok yoğun bir siyasi çekişmemiz vardı. Çok yoğundu belki, Bolu’da olmayacak sertlikte bir siyasi çekişme vardı” ifadelerini kullandı.

“NE EKERSEN ONU BİÇERSİNİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ”

Alaaddin Yılmaz’ı insani yönleri bakımından çok sevmediğini belirten Başkan Özcan, Yılmaz’la ilgili açıklamalarına şu sözlerle devam etti: “Şu an ben sosyal demokratım. Mağdurdan yana olmuşuz hayatımız boyunca. Şimdi böyle siyasete soktuğu bazı AK Partili yöneticilerin ona açılışlarda selam vermemek için yolunu değiştirdiklerini görmek de insan olarak beni üzüyor. Bazen diyorum ki ‘Ya sanane Alaaddin Yılmaz’ın düştüğü durumdan. Ne ekersen onu biçersinin en güzel örneği.’ diyorum. Vatandaşın tepkisini anlayabiliyorum. Ama onun yetiştirdiği, bir yere getirdiği siyasilerin onun yüzüne bakmaktan imtina ettiği veya onun Belediye Meclis Üyesi yaptığı bazı Belediye Meclis Üyelerinin onun telefonuna bile bakmadığını duymak insan olarak beni üzüyor. Beni çok ilgilendiren konular değil. Siyasette öyledir, ne ekersen onu biçersin.”

“İYİ YAPTIĞI BİR ŞEY OLURSA HEP BİRLİKTE SAHİPLENİYORLAR”

Açıklamalarının sonunda AK Partili yöneticilere ateş püsküren Özcan, “Gün geliyor eski belediye başkanına sahip çıkıyor, gün gelince sanki burayı CHP’den devralmışım gibi muamele görüyorum. Alaaddin Yılmaz’ın iyi yaptığı bir şey olursa hep birlikte sahipleniyorlar, diğer yaptıklarının hiçbirini sahiplenmiyorlar. Önce buna bir karar versinler. Alaaddin Bey AK Partili bir belediye başkanı mıydı? Onların belediye başkanları mıydı? ‘Günahıyla, sevabıyla biz ona sahipleniyoruz’ diyebiliyorlar mu, diyemiyorlar mı? Bazen diyorlar ki ‘Sen Alaaddin Yılmaz’ı koruyorsun…’ Bunu bile söyleyenler oldu. Bazen de diyorlar ki sanki güllük gülistanlık bir belediye bırakılmış da… Boş konuşmalara sinirleniyorum” dedi.

“UCUZ MUHALEFET YAPIYORLAR”

Yıllardır muhalefet yaptıklarını, yaptıkları muhalefette eksikler, yanlışlar, hatalar olduğunu da söyleyen Özcan son olarak şunları söyledi: “Bunların muhalefet anlayışları da bir tuhaf. Bazen diyorum ki ‘Şöyle bir şey yaptık, bu konuda ağır bir muhalefet yapmaları lazım.’ Hiç ses soluk yok. Ama nasıl yapıyorlar, çok ucuz yapıyorlar dediğim bu. Gidiyorlar birkaç konteyner yanına çöp poşeti koyuyorlar, içine atmak yerine. Fotoğraf çekiyorlar, bunu kullanmaya çalışıyorlar. Kardeşim açık olarak söylüyorum, Nisan ayında devraldığımız Bolu bugün itibariyle daha temiz. Seneye bu zamanlar Türkiye’nin en temiz şehri olduğunu ilan edeceğiz.”

14 Kas 2019 - 02:15 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.

29

yarenler - ak parti para mı bıraktı adama icraat yapacak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
28

Bolulu vatandaş - Zamanında Alaldin yılmaz hakkında söylemediğin atmadığın çamur kalmadı çimdi ne yüzle görüşme talebinde buluna biliyorsun hayret

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
27

Kızgın halk - Aladdin yılmazın aldığı beddualar ankaradan istanbula yol olur Ne demişler ne oldum demeyeceksin ne olacağım diyeceksin.onda güç zehirlenmesioldu.zannettiki hep saltanat sürecek Ben böyle kalacam .dünya sultan süleymana kalmamış bolu sanamı kalacak.önemli olan bu gökkubbede iyi anılmak..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
26

Serkan14 - Sn.başkanım bişey garibime ve merak konusu oldu tüm birim müdürlükleri deyişti neden temizlik işleri müdürünü deyistirmiyorsun? işçilerin sıkıntılarını isteklerini dinledinmi hiç? Kime sorsak yönetimden sikayetci nazi kamppini geçti diyolar zamanı geldiyinde bu kardeşlerimiz gerekeni yapar ozaman üzülme.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
25

mn - Bir tane kalıcı eser ortaya koyun sonra konuşun!...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
24

sade vatandaş - Bırak tırnağı tozu bilmem neyi..3 ayda Tanju Beyin elle tutulur ne yaptığını yaz buraya...sakın resim çizdirdi konser verdi ataya çelenk koydu yazma..Belediye önündeki yürüyen merdiven yürümüyorsa benim için hiçbir anlamı yoktur şu yaptığın şakşakçılığın...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
23

Dede. - Ula sen onun kestiği tırnak olamazsın Bolu’ya hizmet hususunda geleli kaç ay oldu hala Lak Lak tasın not bu yorumuda yayınlamayacaksın biliyorum yanlı gazete

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
22

14bolu - Başkanım en ucuz suyu biz kulanıcaz demiştiniz bununla ilgili halen aynı yerdemisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
21

polat - !. yanlış belediye binası. Silindirin yanında şekilsiz bir yapı yer aldı.Belediye meydanının zemini oyuldu.Gölcük Bungalo evleri ise bir harika(!).

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
20

Tirt - Birak eski calisanlari. mudurleri ha buna ilaveten belediye binasini bastan yapsan CHP den ancak polemik cikar; ornek Ekrem imamoglu,, saga sola laf atarak bu isler olmaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
19

Gandalf - Belediye içinde eski yönetimden kalma yöneticiler görevlerine devam ettikce bir daha ki seçimde tekrar Bolu halkı ile kavuşabilmeniz ancak rüyalarda olacak gibi görünüyor. Her geçen gün üstü kapalı verilen zararlar zamanı gelince bir çığ misali büyüyerek negatif oy olarak sizlere dönüş olacak. Hayırlısı olsun ne diyelim, göz görmüyor yapılan şeyleri ya da görmek istemiyor demek ki...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
18

kibriscikli - Adam kendi kendini bitiriyo ahmet mehmete gerek yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
17

berk - sayın başkan, bir çok müdür eski dönemden. Mesela mali işler müdürün makamının kendisine hakaret etme selahiyetini verdiğini zannediyor.. gelene gidene demogoji yapma diye hakaret edip meseleyi çözme yerine aşağılayıp kovma yolunu seçiyor..bu demogoji!1 müdürler sizi bitirir..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
16

Mudurnulu - O oturduğun Belediye binasını bile Yılmaz yaptı. Sen ne yaptın tabela değiştirdin. Bolu halkı kör değil görüyor bunları. Kaç ay geçti hizmet 0. Siz gidin Kıbrısçıkla kardeş şehir olun. Dikkatini çekerim Bolu'nun nufüsünün 4 de 1 i Mudurnulu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
15

tirt - Para olmayan biryere secilmek icin neden aday oldu? derdiniz gununuz aglamak. Delikanli adam aglamaz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
14

Sefer özbakan - Editör beğendiği yorumu mu yayınlıyor ozman tarafsınız bi tarafa

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
13

kibriscikli - Kirmizi LED isiklarla Ekrem Imam ogluna gonderme yapsin. TEMEL ATMAMA.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
12

Cöle - Seçileli sekiz ay oldu. İcraat sıfır. Ona buna çamur at. Gereksiz işlerle uğraş. Çöpün yanına poşet koymuştu Rasim çekmişmiş. Kim yapmış. Yok. Belediyede yüzelli bankamatik memuru. Nerde. Yok. İki göbek. İki kaldırım. Asansöre İzmir marşı. Ha bide son procesi. Belediye yazılarını yeşilden kırmızıya çevirme. Neymiş Türk bayrağının rengiymis. Boş işleri bırak Tanju. Millet senden seçimlerde verdiğin taahhütleri bekliyor...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
11

Dump - Vay anam; hayatta profesyonel gormesek Yesil lambalari kirmizaya boyardim. Baskan ancak ozel gunleri kutlamak icin video ceker. Yapabilecekleri de bunu gosteriyo.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
10

Songül Terzi - alaaddin bey'e fazla yüklenmeyin. Seçim zamanı onun size çalıştığını duymuştum. akp kendi içinde çökmeye başladı zaten biz chpli Atatürkçüler gibi birlik olamıyorlar. Onları artık bi kenara bırakalım belediyede daha çürük elma varsa çıkartalım boluyu ileriye taşıyalım. bolu çok güzel olacak tanju başkan oldukça prefesyönel birisi. alaattin gibi değil.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
09

Nehir - Eski baskanla ugrasacani az icrat gosder nene gerek eskiler bildin bir nikah dolasmak acilis sehir gezmek yeter yani bes yil dolar sende fidersin kimseye kalmaz o koltuk gelende seni elesdirir sorun yapma

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
08

ersoy - Hayirlisiyla ise bi baslasan artik baskan ivir zivir islerlerle ugrasmaktan 8 ay oldu hadi sen varsin artik borak dedikoduyu dediklerin hep chp libaskan

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
07

Bolulu - Kibriscik i kardes sehir ilan etmek ilceleri bolmek icin aptalca bir hareket bu hatanizdan donun. Dogrunuza dogru yanlisiniza yanlis derim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
06

muhtar - Yorumlara bakıyorumda Tanju başkanı sAvunan yok, sanırım CHPliler 10 kasım konserine gitti

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
05

haluk - Alattin yılmaz dönemi için demediğiniz kalmadı yok yolsuzluk var yok kepazelik ler var demediğini bırakmadın 8 ay oldu hangi dosyayı Savcılığa bildirdiniz verdiniz Üstelik Hukuk çusunuz Milletin güveni sarsılmaya başladı beklemekten

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
04

Bolulu - Elim kırılsaydı da Tanju başkana oyumu vermeseydim diyen çok kişi vardır benim gibi... Üzülerek söylüyorum ama gerçek bu. Pişmanım hemde çok. Bunun bir sonraki seçimi de var. Onu düşünüp mutlu oluyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
03

Tamer Başaran - Cahil insanla uğraşmak zordur Başkan sen doğru yoldasın.Bırak onlar tepinsin..Alacakları yol bir buğday tanesi büyüklüğü kadar bile değildir..Doğrular eğrilmedikçe önünü rahat görürsün.Yolun açık olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
02

Seferözbakan - Tünel aliye sarayı ve bölünün çehresini değiştiren yollar vesr

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15
01

Sefer özbakan - Tünel adliye sarayı açılan yollar bunun gibi güzel şeyler var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 14 Kasım 02:15

REALTY WORLD'DEN ÖRENCİKTE SATILIK YATIRIM FIRSATI

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI ÖRENCİKTE YOL KENARI 2 KAT İMARLI 30 METRE YOLA CEPHELİ ELEKTRİK-SU-YOL-TÜM ALTYAPI HAZIR YERLEŞİK ALA...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

KASAPLAR'DASATILIK 4 KAT İMARLI ARSA.DEĞERLİ YATIRIM

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI KASAPLAR BÖLGESİNDE 4 KAT İMARLI VİLLA İÇİN UYGUN ÇOK KULLANIŞLI 409 METREKARE KUPON ARSA DETAYL...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

RW DEN KİRALIK DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * BHAÇELİ EVLER MAHHALLESİN'DE * MERKEZİ KONUMDA *EN İŞLEK CADDEYE 5 DK. MESAFEDE * 3 ADET BALKON, MUT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

Yolu Var. TURİZM Bölgesinde Yatırım Fırsatı. Realty World'ten

Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World İlyas Özçelik Gayrimenkul'den Kındıra'da Kış turizminin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya yol...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BOLU'nun en iyi sitesinde daire sahibi olun! Realty World'ten.

Dairelerimiz anahtar teslimdir. Kombisi ve ankastresi takılı. Cam balkonu kapalıdır. Temizliği yapılıp teslim edilecektir. Dairelerimizde Ebeveyn BANY...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

ALPAĞUT MAH. 3 KATLI BİNA 3 CEPHELİ SATILIK 3+1 DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * HUZURLU VE GÜVENLİ BÖLGEDE ; ALPAĞUT MAHALLESİNDE , * ETRAFINDA MÜSTAKİL EVLER ; 3 KATLI BİNA MÜSTAK...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

MERKEZ DURAKLI YANINDA GENİŞ 3+1 VE KİLER ODASI

AKTAŞ MAH.'DE BATI & KUZEY CEPHE 155 M² BRÜT 140 M² NET 3+1 KİLER ODASI BALKONLU MERKEZ DURAKLARINA YAKIN KİLERLİ KULLANIŞLI MERKEZİ KONUMDA Okul,...

0(374) 222 14 14

GEREDE KABİLLERDE SATILIK 2 katlı Bahçeli Müstakil Ev

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI​ * GEREDE / KABİLLER MAHALLESİ * DOĞU / GÜNEY/ BATI CEPHE *334 +90 M² ARSA PAYLI * GENİŞ BALKON * 2 KA...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BORAZANLARDA TERASLI DUBLEKS 3+1

BORAZANLAR MAHALLESİNDE 50.YIL ORTAOKULUNA YAKIN KONUMDA EBEVEYN BANYO TERASLI 3+1 120M2 GÜNEY DOĞU CEPHE ASANSÖR BULUNMAMAKTADIR ZEMİN KAT ÜSTÜ 3 KAT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

İşinizi Zirveye Taşıyın: Belediye Meydanın'da Modern Ofis

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI YENİ BELEDİYE DÜKKANLARINDA MİGROS'UN VE KÖFTECİ YUSUF UN ÜSTÜ 5.KAT BÜTÜN BELEDİYE MEYDANINA HAKİM KÜ...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL