• BIST 97.533

Bülent Dinçtürk

BOLU BELEDİYE BAŞKANI SAYIN ALAADDİN YILMAZA AÇIK MEKTUP

Sayın başkanım

Bu mektubu sizin Belediye çalışanlarınızla ilgili olarak değil, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfındaki Başkan Yardımcılığınızla ilgili çalışmalarınız hakkında yazıyorum.

Sayın başkanım

Bundan iki yıl önce Ankara şubesi ile ilgili yönetim kurulunuzca verilen görev süresi dolmaktadır. Temmuz ayında yeniden görevlendirme kurulunuzca yapılacaktır. bu görevlendirmeden önce bazı noktalara dikkatinizi çekmek isterim.

1-Şimdiki Ankara Şubesi yönetimi acaba iyi çalıştı mı?

2-Verdikleri çalışma raporları bir tarafa icraatları ne durumda?

3- İki yıl boyunca kaç Bolulu hemşerimiz vakfı ziyaret etmiştir? (bizce elliyi geçmez)

4-İki yıl boyunca şube kaç gün açılmıştır?

5-Beş defa gittim. Bir defasında Geredeli bir bayan kapıyı açtı maalesef bizi tanımıyor beş dakika kalıp çıktım. Kimsenin gelmediğini söyledi.

6-Diğer dört defada kapı açılmadı kimse yoktu.

7-İki yıl içinde kaç defa hemşerilerimizi toplayıp yemek verdiler? Bizce hayır

8-Hiç toplu gezi yaptılar mı? Bizce hayır.

9-Başkalarının tertiplediği yemeklere sahiplendiler.

10-Ankara da yaşayan Bolulu hemşerilerimizi ötekileştirdiler.

11-Gerçek Bolulular bütün ilçelerinde katılımı ile Bolulular Derneğini kurmak mecburiyetinde kaldılar.

12-Şube salonunda asılı olan rahmetli Paşalar Cevat ve İsmail Paşaların resimlerini kaldırdılar 6 ay asmadılar.

Ağır bir yazı yazınca arka odaya koydular. Bolu milliyetçisi olan ve Bolu için çırpınan bu rahmetlilerin resimleri kimin neresine battı!!! Bolulular Derneği sessiz sedasız öyle güzel çalışmalar yapıyor ki ( imkansızlıkla rağmen) tebrik etmek gerekiyor. Şahsen ne yönetimde görev, ya da herhangi bir şey peşinde değilim. Sizden tek arzum Ankara’daki Boluları tek çatı altında toplanmasına öncülük etmeniz. Bunu da başaracağınıza inanıyorum. Mevcut yönetimle bir yere varılacağına inanmıyorum. Ayrıca onlar görevde olduğu sürece Ankara’daki Bolu ili mensuplarının boynu bükük kalacaktır. Esasen oraya siyaset sokulmamasını isteyen sizsiniz. Ama biz şunlar siyaset yapıyor, şunlar cemaatçi, paralelci falan demiyoruz. Bizim şahıslarla işimiz yok. Sadece Bolu ve ilçelerinin Ankara’da bir araya gelmesi temennimiz ve isteğimizdir. Dikkate alacağınızı ve bunun için de çaba göstereceğinizden hiç kuşkum yok. Sayın başkanım Ankara’da yaşayan Bolulu hemşerilerimin duygularını dile getirdim. Saygılar sunarım iyi haftalar dileğiyle.

B.DİNÇTÜRK

Bu yazı toplam 27271 defa okunmuştur.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Yazarın Diğer Yazıları
    Tüm Hakları Saklıdır © 1989 Bolu Gündem Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : (0.374) 217 66 66 | Faks : (0.374) 218 21 21 | Haber Yazılımı: CM Bilişim