Boluspor 3 - Malatyaspor 1

Maç öncesinde Boluspor'un Polonya'nın Legia Varşova takımına sattığı golcü oyuncu Prijoviç te tribündeki yerini aldı. Maçtan önce takıma Maraton Tribünü'nde tepkiler var.

Şehitler ölmez, vatan bölünmez tezahüratları yapıldı. Sadece Jansen tribüne çağırıldı. Taraftarlar "kıskananlar çatlasın" diye bağırdı. "Soytarılar oley" ve "yönetim istifa" sesleri yükseliyor. Soytarıyız biz çekeriz cefa, Savaş Başkan bizi unutma, renklere aşığız sizleri değil" sloganlarıyla taraftar bir kez daha yönetimi istifaya davet etti.

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Çağatay Şahan, Cumhur Altay, Hüsnü Emre Çelimli

Boluspor: Soner, Emrecan, Emre, Sebastian, Andaç, Adem, Emrullah, Jansen, Ramazan, Alican, Cengiz Umut

Yeni Malatyaspor: Vedat, Ali, Ramazan, İrfan, Musa Sinan, Azubuike, Sadık, Godov, Hüseyin, Kemal, Aydın

Gol: 27.dakika Andaç (Boluspor)

Maçtan Dakikalar

10.dakika: Sağ taraftan yapılan ortaya Aydın yükseldi, vuruşunda top üstten auta gitti.

14.dakika: İrfan serbest atışı kullandı kaleye yönelen topu Soner son anda kornere çeldi.

27.dakika (GOOLL): Andaç cezasahasının hemen dışından sert vurdu. Boluspor öne geçti:1-0. Golden sonra taraftarların bir bölümü yönetim istifa derken, bir bölümü de istifa diyenlere tepki gösterdi. Yarenler dışarı tezahüratı sonrası Maraton Tribünü'nde büyük olaylar çıktı. Güvenlik olaylara müdahele ediyor.

35.dakika: Alican'ın cezasahası dışından plasesinde top üstten auta çıktı.

43.dakika (GOL): Savunmanın arkasına sarkan Hüseyin yerden bir vuruşla eşitlik golünü attı: 1-1.

43.dakika (GOL): Savunmanın arkasına sarkan Hüseyin yerden bir vuruşla eşitlik golünü attı: 1-1. Maçın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

48.dakika (GOOOLL): Emrullah cezasahası dışından mükemmel vurdu, top köşeden ağlara gitti: 2-1.

67.dakika: Andaç kaleciyle sol çaprazda kaleciyle karşı kaldı. Vuruşunda top üstten auta gitti.

70.dakika: Aydın önüne inen topa vuramadı. Top Yakup'un önünde kaldı kaleci Soner'i nişanlayınca Yeni Malatya golden oldu.

82.dakika: Jansen mükemmel hareketlerle rakiplerinden sıyrıldı, Sebastian'ı gördü, bu futbolcu kötü vurunca Boluspor golden oldu.

90.dakika (GOOOLL): Emre'nin pasında Jansen boş pozisyonda Alican'ı gördü. Alican topu boş ağlara gönderdi: 3-1.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Boluspor maçtan 3-1 galip ayrılarak ligin ilk yarısını 3 puanla tamamladı.

26 Ara 2015 - 13:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.

13

Can Bolusporlu - YARENLER VE CADDE 14 ün seçkin insanları, siz Boluspor için canınızı hiçe sayarsınız. Lütfen Bolulu olmayan topçulara, basına ve rakip takım taraftarına malzeme vermeyin. Çünkü hepimiz birbirimizin omzunda mezarlığa gideceğiz öyle değil mi!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
12

Yarenler - Deplasmana gidilecek birileri bulunur diyen arkadaş hadi gitsene kayseriye anyepe trabzona. Buyrun gidin biz gitmeyiz siz yeterki gidin. Hadi maraton da tribun lider kursusune ciksana bi taraftara beste soylettir.heyecanla bekliyorum seni. Bunlari yapmazsan namertsin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
11

Cade14 - Futbolcun soyunma odasinda yumruklasiriyor. Sen onun adamisin ben sunun adamiyim djye. Sizin haberiniz yok. Cekirdek citleyin. Menajerler Boluspor adini duyunca ellerini ovusturuyor takimi menajerler yönetiyor. Siz cekirdek citleyin.altinizada gazete alin aman üşütmeyin.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
10

Cade14 - Istifa etmiyorlar. Devre arası ne olacak ben soyliyim. Taninmis bir forvet getirecekler dünya para verilecek. E tabi birde ortasaha getirecekler. 10 numara.mevki. onada trilyonlar verilecek. Peki takimla hic oynanmasaydi. Prijoviç yanina andac alinsaydi. Ismail haktanda 10 numarada oynasaydi. Bu takim ne olurdu ? Ben söyliyim. Ilk 3 arasindaydik. Böyle basiretsiz yönetim istemiyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
09

Cade14 - Su yönetim politikasina bir bakin Allahinizi severseniz. Prijoviç 600 bin euroya gitti. 1 sene daha kalsa en az 1 milyondu o adam. Hadi borclar var dediler sattilar. Onun parasiyla borcmu kapandi ? Hayir. Ofare ricketts henribelle gibi saat satabilen topculari getirdiler. Yazik degil mi bu tataftara. 2700 kombine alinmis bu sene. Neden 300 kişiye oynuyoruz. Sizler küfür ederken sizleri susturanda biziz. Takima ceza gelmesin diye. Siz yarenliği bilemezsiniz. Simdi hepsini gönderdiler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
08

Cade14 - Biz gitmesine gideriz gideriz de kim destekleyecek takımı. Boynuna bir kaskol almaktan aciz boluspor seyircisimi ? Kurun grubunuzu bakalım nasıl destekliyorsunuz. Kac deplasmana gidiyorsunuz ? Biz o staddan cikarsak her gelenden deplasman yasarsiniz haberiniz var mi ? Elinizde cekirdek altinizda gazeteyle bu takim desteklenmez. Bizi konusturan kimse de yok. Boluspor büyük bir kluptur elbet birileri gelir. Zamaninda necip baskanida istifaya davet eden bizdik. Savas baskanida davet ediyoruz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
07

TARAFTAR.... - YARENLERİ 50 SENE ÖNCE ÇOĞU RAHMETLİ OLMUŞ(T.bAKKALBAŞI VE EKİBİ...)BÜYÜKLERİMİZKURMUŞTU. TAKIMI EN HALİSANE ŞEKİLDEDESTEKLERLER, TAKIMI ATEŞLERLERDİ. ŞİMDİKİLER TARAFTAR OLAMAZ... BUGÜNE KADAR SEYİRCİYİ VE TAKIMI ATEŞLEYECEK NE HALTI KARIŞTIRDINIZ. ONUN İÇİN ÖNCELİKLE SİZ DEFOLUN GİDİN, GİDİN Kİ KURUCULARIN KEMİKLERİNİ SIZLATMAYIN..!UKELALAR...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
06

Fabrikatör14 - Yarenlerin yolu , yol değil futbolcu bile o tribüne gitmez olmuş , azıcık kendinizi sevdirin gençler , ha şu da var ki klüp kimsenin malı değil , sen deplasmana gitmesen de gidecek birileri bulunur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
05

MURAT... - BU YARENLERDEN KESİNLİKLE TARAFTAR OLMAZ. hATTA HİÇ BİR ... OLMAZ. OLACAK OLSA YÖNETİMLERİN NASIL DEĞİŞECEĞİNİ BİLİR VE ÖTMEKTEN ULUMAKTAN VAZGEÇER. BİRDE BUNLARI ÖTTÜREN KİMLER İSE DELİKANLICA ORTAYA ÇIKAR YÖNETİME TALİBİZ DERLER ..YAZIKLAR OLSUN SİZLERE...BU DERNEĞİ 50 SENE ÖNCE KURAN VE RAHMETE GİDENLERİN KEMİKLERİ SIZLAMAKTADIR.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
04

emar - deplasmana gitmişlerde bilmem ne yapmışlar. Otobüs ondan bilet bundan ekmekarası şundan yaşayın hayatınızı, daha ne istiyorsunuz. Siz istiyorsunuz diye Bolusporu sevmekten vazgeçecek değiliz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
03

Gerçekleri gören taraftar - Ülke gündemine göre, Yönetimi ile bazı taraftarı ile ayrıca futbol takımı ile hala amötör ligi hak ediyorsunuz. Alican takımı adına namus ve şeref sözü verdi bu takımı playof oynatacağız diye! Acaba kendileri bu fotbolla kümede kalabilecekler mi? lig sonu belli olur namus şeref gerçeği! BOLUSPORA SONSUZ BAŞARILAR!

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
02

İmparator14 - Kesinlikle Adam gibi en az dört oyuncuya ihtiyaç var.Bu haliyle bu takım küme düşebilir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51
01

Yarens - Ne oldu bir golde baskana inancinizmi geldi sözde taraftarlar. Bu takimin gercek taraftarı yarenlerdir. Km lerce yolu deplasman cektiler siz kimsiniz. Ayda yilda bir gelip oturup cekirdek citleyen taraftarmi. Yarenler hepinizin haddini bildirecek az kaldi. Bu yönetimde istifa edecek. Yeni yönetimle 2 Yariya baslanacak.bambaska bir devre yasicaz.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 13:51

REALTY WORLD'DEN ÖRENCİKTE SATILIK YATIRIM FIRSATI

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI ÖRENCİKTE YOL KENARI 2 KAT İMARLI 30 METRE YOLA CEPHELİ ELEKTRİK-SU-YOL-TÜM ALTYAPI HAZIR YERLEŞİK ALA...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

KASAPLAR'DASATILIK 4 KAT İMARLI ARSA.DEĞERLİ YATIRIM

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI KASAPLAR BÖLGESİNDE 4 KAT İMARLI VİLLA İÇİN UYGUN ÇOK KULLANIŞLI 409 METREKARE KUPON ARSA DETAYL...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

RW DEN KİRALIK DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * BHAÇELİ EVLER MAHHALLESİN'DE * MERKEZİ KONUMDA *EN İŞLEK CADDEYE 5 DK. MESAFEDE * 3 ADET BALKON, MUT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

Yolu Var. TURİZM Bölgesinde Yatırım Fırsatı. Realty World'ten

Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World İlyas Özçelik Gayrimenkul'den Kındıra'da Kış turizminin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya yol...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BOLU'nun en iyi sitesinde daire sahibi olun! Realty World'ten.

Dairelerimiz anahtar teslimdir. Kombisi ve ankastresi takılı. Cam balkonu kapalıdır. Temizliği yapılıp teslim edilecektir. Dairelerimizde Ebeveyn BANY...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

ALPAĞUT MAH. 3 KATLI BİNA 3 CEPHELİ SATILIK 3+1 DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * HUZURLU VE GÜVENLİ BÖLGEDE ; ALPAĞUT MAHALLESİNDE , * ETRAFINDA MÜSTAKİL EVLER ; 3 KATLI BİNA MÜSTAK...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

MERKEZ DURAKLI YANINDA GENİŞ 3+1 VE KİLER ODASI

AKTAŞ MAH.'DE BATI & KUZEY CEPHE 155 M² BRÜT 140 M² NET 3+1 KİLER ODASI BALKONLU MERKEZ DURAKLARINA YAKIN KİLERLİ KULLANIŞLI MERKEZİ KONUMDA Okul,...

0(374) 222 14 14

GEREDE KABİLLERDE SATILIK 2 katlı Bahçeli Müstakil Ev

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI​ * GEREDE / KABİLLER MAHALLESİ * DOĞU / GÜNEY/ BATI CEPHE *334 +90 M² ARSA PAYLI * GENİŞ BALKON * 2 KA...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BORAZANLARDA TERASLI DUBLEKS 3+1

BORAZANLAR MAHALLESİNDE 50.YIL ORTAOKULUNA YAKIN KONUMDA EBEVEYN BANYO TERASLI 3+1 120M2 GÜNEY DOĞU CEPHE ASANSÖR BULUNMAMAKTADIR ZEMİN KAT ÜSTÜ 3 KAT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

İşinizi Zirveye Taşıyın: Belediye Meydanın'da Modern Ofis

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI YENİ BELEDİYE DÜKKANLARINDA MİGROS'UN VE KÖFTECİ YUSUF UN ÜSTÜ 5.KAT BÜTÜN BELEDİYE MEYDANINA HAKİM KÜ...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL