Bu sene tüm maçlarında ortaya koydukları futbol ile performanslarının zirvesinde olduklarını gösteren takımın yanısıra yönetim ve taraftar birlikteliğinin de mükemmelliğine dikkat çeken Süha Alparslan; "Her türlü olumsuz koşulları aşıp, Boluspor'a bu günleri yaşatan yönetime, başkana, hocaya ve futbolculara en içten dileklerimle teşekkür ediyorum" dedi.
Son maçın stresli, gergin, heyecan yüklü olacağını söyleyen Alparslan; "Bu günleri taraftarlara yaşatan Bolusporumuz'un son final maçından da başarı ile çıkacağına inanıyorum. Başarı dileklerimiz ve dualarımız sizlerle" şeklinde konuştu.
Öte yandan dün Boluspor'un yaşadığı icra şokunu da öğrendiğini ifade eden eski Başkan Süha Alparslan; "Bugün bir münasebetsizliği de haber almaktan dolayı oldukça üzgünüm. Boluspor'a icra göndermişler. Bu kadarına da pes denir ancak. Bula bula bu günü mü bulmuşlar? Çok yanlış bir durum. Bütün kent birleşmiş başarı beklerken hiç olmadı. Ama ben bunları da aşacağımıza inanıyorum. Hiç kimse moralini bozmasın" dedi.