Yaptıkları bütün projelerde olduğu gibi bu iki projede de Bolu için uzun vadeli düşündüklerini söyleyen Yılmaz, sadece Büyüksu'nun temizlenmesinin yetmediğini ifade etti.
Alaaddin Yılmaz, bütün Bolu Havzası'nı kurtarmak için yapılan Kolektör Hattı'nın da Yumrukaya Köyü'ne kadar tamamlandığını, Abant Gölü Havzası, Bolu Dağı Havzası ve Mudurnu Yolu Tepe Karakolu mevkisine kadar toplam 70 bin metre ilave hat yapılacağını belirtti.
Pis Su Arıtma Tesisi Nisan'da
Büyüksu'nun temizlenmesi için yapılan Pis Su Arıtma Tesisi'nin nisan ayında tamamlanacağını ifade eden Alaaddin Yılmaz, Kolektör Hattı Projesi'nin ise belediyenin bütçesi dahilinde yıl sonunda bitebileceğini ya da en azından Abant ayağını bitireceklerini sözlerine ekledi.