Muhtarlardan Ak Parti’ye destek

Kongre ile göreve gelen Ak Parti İl yönetimi ziyaretlerine başladı. Bolu'daki üç farklı dernek çatısı altında toplanan muhtarlarla bir araya gelen Yüksel Coşkunyürek önderliğindeki il yönetimine muhtarlardan büyük destek geldi. Haber Merkezi

Yüksel Coşkunyürek'in Bolu için büyük kazanç olduğunu belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, "Engin deneyiminizden ve tecrübelerinizden de Bolu siyaseti ve Bolu halkı olarak faydalanacağız inşallah" derken; diğer iki dernek başkanı da başarılı siyasetçi için övgü dolu sözler kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yapılan kongrede göreve gelen Yüksel Coşkunyürek başkanlığındaki yeni Ak Parti Bolu il yönetimi, iadeyi ziyaretlere ilk olarak muhtarlarla başladı. Muhtarlar Derneği, Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği ve Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği olmak üzere üç farklı çatı altında toplanan muhtarlarla Pazartesi günü bir araya gelen Ak Partili siyasiler muhtarlardan büyük destek aldı.

Yüksel Coşkunyürek önderliğinde gerçekleşen ziyaretlere, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, çok sayıda il yönetim kurulu üyesi ve merkez il genel meclisi üyeleri katıldı.

İLK DURAK MUHTARLAR DERNEĞİ

Siyasilerin gerçekleştirdiği ilk ziyaret Muhtarlar Derneği'ne oldu. Coşkunyürek ve beraberindekiler, dernek başkanı Fikret Özen ve çok sayıda muhtar tarafından kapıda karşılandı. Ziyaretten dolayı Ak Parti teşkilatına teşekkür eden Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Coşkunyürek başkanlığında oluşan il yönetimini dernekte ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Özen, "Siyasi iradenin muhtarların her zaman yanında olduğunu biliyoruz. Bu ziyaretinizle bizleri biraz daha güçlü kıldınız." dedi.

COŞKUNYÜREK: "ÇOK BÜYÜK YOL ALDIĞIMIZ KANAATİNDEYİM"

Dernek başkanı Fikret Özen'in ardından söz alan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ise, ziyaretin bir nezaket ziyareti olduğunu belirtti. Atandıktan sonra yoğun bir program ile karşı karşıya kaldıklarını ve göreve gelir gelmez Cumhurbaşkanlığı seçimi, ardından da kongre sürecine girdiklerinden belirten Coşkunyürek, bu sebepten dolayı iadeyi ziyaretleri ertelemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Konuşmasında Ak Parti'nin kurulduğu günden beri muhtarlara elinden gelen her türlü desteği verdiğini söyleyen başarılı siyasetçi, "Bugüne kadar muhtarlarımız hem teşkilatlarımız, hem de seçilmiş olan il genel meclisi üyelerimiz ile beraber el birliği içerisinde Bolumuza hizmet etme gayreti gösterdiler. Rabbimize çok şükür bu konuda çok büyük yol aldığımız kanaatindeyim. Son 12 yıla baktığımızda Cumhuriyet tarihinin kat kat üstünde köylerimize hizmetlerin geldiğini hep birlikte müşahade edebiliyoruz. 2002'nin başlarında bizler köylerimizin su, kanalizasyon ya da yollardaki sorunları konuşurken bugün köylerimizde köy içi parke taşı döşenmesi, köy içi asfaltların yapılması veya diğer mahalle aralarının da sıcak asfalt yapılmasını konuşur hale geldik. Rabbimize ne kadar hamd etsek azdır. Bunlar bugüne kadar gecikmiş olan hizmetlerdi. Ak Parti iktidarı köye, köylüye ve insana verdiği değerden dolayı büyük bir bütçeyi ayırdı ve son 12 yılda köylerimiz ciddi bir hizmetten nasibini aldı" diye konuştu.

"BERABER ÇALIŞACAĞIZ"

Konuşmasının devamında Bolu'nun çok sorunu olan bir vilayet olmadığını kaydeden Coşkunyürek, konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı: "Köyler ve vilayet noktasında bekleyen ciddi sorunlarımız gözükmüyor. Ama yapılması gereken birçok işimiz var. Şuanda hem İller Bankası'nın kaynakları ile, Özel İdare'nin kaynakları ile ve Köydes kaynakları ile arkadaşlarımız 2015 yılını çok iyi bir şekilde programladılar. Ve inşallah bu program 2015 yılı içerisinde gerçekleşecek. Köylerimizin eksikliklerini giderme noktasında hep beraber çalışacağız inşallah.

"HAREKETLİ GÜNLER BEKLİYOR HEPİMİZİ"

2015 bir seçim yılı. Haziran ayında bir seçim gerçekleşecek ve Türkiye sandığa gidecek. Bu ülkeyi 2019'a taşıyacak iktidarı seçecek. Onun için yine hareketli günler bekliyor hepimizi. İnşallah 2015 yılının başta Bolumuza ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Biz Bolu'muza güveniyor, Bolu'muzu seviyoruz. Bolu insanımıza bize bugüne kadar gösterdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Ve inşallah bizlerde Ak Parti kadroları olarak Bolu halkına ve onların nezdinde muhtarlarımıza layık olmak için çalışmaya devam edeceğiz."

ÖZEN: "ENGİN DENEYİMİNİZDEN VE TECRÜBELERİNİZDEN FAYDALANACAĞIZ"

Ak Partili Coşkunyürek'in ardından tekrar konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Özen, Yüksel Coşkunyürek'in Bolu için büyük kazanç olduğunu söyledi. Özen, "Sayın Başbakanımızın da katılımıyla gerçekleşen kongreden dolayı sizi ve kadronuzu tekrar kutluyorum. Engin deneyiminizden ve tecrübelerinizden de Bolu siyaseti ve Bolu halkı olarak faydalanacağız inşallah." ifadelerine yer verdi.

"ÖZEL İDARE KAYNAKLARINI SADECE KÖYLERDE KULLANIYORUZ"

Ak Partili siyasilerin 2'nci durağı ise Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği oldu. Burada muhtarlarla sohbet eden İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Özel İdare Kaynaklarının sadece köylerde kullanılması için hassasiyet gösterdiklerini belirtti.

Diğer büyük yatırımları milletvekillerinin desteği ile Ankara'dan karşılama yoluna gittiklerini belirten il başkanı Coşkunyürek, "Bunun farklı örnekleri var. Aladağlarda yapılan yol tamamen bizlerin girişimleri sonucunda Ankara'dan sağlanan bir kaynak ile gerçekleşti. İnşallah diğer büyük hizmetlerde genel idareden gelecek bütçe ile karşılanması için büyük çaba sarf ediliyor. Sınırlı bir bütçemiz var ve arkadaşlarımızda bu bütçeyi en verimli şekilde kullanmak için büyük hassasiyet gösteriyorlar. İnşallah 2015 yılı da bu şekilde verimli geçer." ifadelerine yer verdi.

"YÜKSEL COŞKUNYÜREK'İ HEP TAKDİR EDERİM"

Köy ve Mahalle Muhtarlar Derneği Başkanı İlhan Çalışkan'da muhtarlar olarak Ak Partili siyasetçilerin yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduklarını söyledi.

Konuşmasının devamında Yüksel Coşkunyürek'den övgü dolu sözlerde bahseden Çalışkan, Ak Partili siyasetçi ile milletvekilliği döneminden beri birlikte çalıştıklarını söyleyerek,"Yüksel bey ile daha önce milletvekilliği döneminde de beraber çalıştık. Yüksel beyin mütevazi yanı çok farklıdır. Ben bunu gıyabında da konuşmuşumdur her zaman. Eleştiriye de açıktır, hizmete de. Kendisi ne zaman aradıysam ulaşmış, ilettiğim konularda müspet cevabı almışızdır her zaman. O nedenle kendisini hep takdir ederim. İl Başkanlığı görevinde başarılar diliyorum. Dediğim gibi yabancımız değil. Bu bir hizmet yarışıdır. Bizde hizmet için varız ve amacımız Bolu'ya hizmet etmektir. Bolu'ya ortak alanda yapılan hizmetler; Sarıalan gibi, Yedigöller yolu gibi hizmetler bize memnuniyet verici hizmetlerdir. Sizlerin, değerli milletvekillerinin çalışmaları ile İl Özel İdaresi'nin, Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin bütçesinin dışındaki bütçeden yapılan çalışmalar olduğu için sevindirici gelişmedir. İl Özel İdaresine gelen kaynaklarında ilçelerimizle beraber orantılı bir şekilde dağıtılmasından şuana kadar memnunuz. Bir sıkıntımız yok. Tabi sizlerinde söylediğiniz gibi hizmette sınır yok. Gelişmekte olan bir iliz. Mahallelerimizde belediyemizin çalışmaları, köylerimizde İl Özel İdaresi ile Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin çalışmaları devam ediyor. Ben yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu çalışmalar devam eder. Önümüzdeki seçimlerde de yine inşallah sağduyulu bir seçim geçiririz." diye konuştu.

ÖZBEY: " SİZİ HEP YANIMIZDA OLAN HÜKÜMET YETKİLİLERİ OLARAK GÖRÜYORUZ"

Muhtarlarla olan buluşmalarda son durak olan Merkez Mahalle Muhtarlar Derneği'nde gerçekleşen görüşmede ise dernek başkanı Mehmet Özbey ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Bolu'daki Ak Partili siyasilerin her zaman kendilerine destek verdiğini söyleyen Mehmet Özbey, " Sizi bizleri desteklen, hep yanımızda olan bir parti, hükümet yetkilileri olarak görüyoruz. Sizlerle ilişkilerimiz ne kadar iyi olursa memleketimize daha fazla kazanç içerisinde olacağını düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

13 Oca 2015 - 22:19 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.

02

mustafa - Muhtarin işi siyasi partiye destek vermek olamaz. Çünkü muhtar, mahalle temsilcisidir. Kimse de bu konuda görüş bildiremez.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 22:19
01

Şeref - Biz muhtarları siyasi partilere destek versin diyemi seçtik. her görüşten insanların oyunu alan bu kişilerin şimdi çıkıp bir siyası partiye destek vermeleri ahlakimi.yazıklar olsun.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Ocak 22:19

REALTY WORLD'DEN ÖRENCİKTE SATILIK YATIRIM FIRSATI

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI ÖRENCİKTE YOL KENARI 2 KAT İMARLI 30 METRE YOLA CEPHELİ ELEKTRİK-SU-YOL-TÜM ALTYAPI HAZIR YERLEŞİK ALA...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

KASAPLAR'DASATILIK 4 KAT İMARLI ARSA.DEĞERLİ YATIRIM

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI KASAPLAR BÖLGESİNDE 4 KAT İMARLI VİLLA İÇİN UYGUN ÇOK KULLANIŞLI 409 METREKARE KUPON ARSA DETAYL...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

RW DEN KİRALIK DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * BHAÇELİ EVLER MAHHALLESİN'DE * MERKEZİ KONUMDA *EN İŞLEK CADDEYE 5 DK. MESAFEDE * 3 ADET BALKON, MUT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

Yolu Var. TURİZM Bölgesinde Yatırım Fırsatı. Realty World'ten

Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World İlyas Özçelik Gayrimenkul'den Kındıra'da Kış turizminin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya yol...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BOLU'nun en iyi sitesinde daire sahibi olun! Realty World'ten.

Dairelerimiz anahtar teslimdir. Kombisi ve ankastresi takılı. Cam balkonu kapalıdır. Temizliği yapılıp teslim edilecektir. Dairelerimizde Ebeveyn BANY...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

ALPAĞUT MAH. 3 KATLI BİNA 3 CEPHELİ SATILIK 3+1 DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * HUZURLU VE GÜVENLİ BÖLGEDE ; ALPAĞUT MAHALLESİNDE , * ETRAFINDA MÜSTAKİL EVLER ; 3 KATLI BİNA MÜSTAK...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

MERKEZ DURAKLI YANINDA GENİŞ 3+1 VE KİLER ODASI

AKTAŞ MAH.'DE BATI & KUZEY CEPHE 155 M² BRÜT 140 M² NET 3+1 KİLER ODASI BALKONLU MERKEZ DURAKLARINA YAKIN KİLERLİ KULLANIŞLI MERKEZİ KONUMDA Okul,...

0(374) 222 14 14

GEREDE KABİLLERDE SATILIK 2 katlı Bahçeli Müstakil Ev

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI​ * GEREDE / KABİLLER MAHALLESİ * DOĞU / GÜNEY/ BATI CEPHE *334 +90 M² ARSA PAYLI * GENİŞ BALKON * 2 KA...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BORAZANLARDA TERASLI DUBLEKS 3+1

BORAZANLAR MAHALLESİNDE 50.YIL ORTAOKULUNA YAKIN KONUMDA EBEVEYN BANYO TERASLI 3+1 120M2 GÜNEY DOĞU CEPHE ASANSÖR BULUNMAMAKTADIR ZEMİN KAT ÜSTÜ 3 KAT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

İşinizi Zirveye Taşıyın: Belediye Meydanın'da Modern Ofis

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI YENİ BELEDİYE DÜKKANLARINDA MİGROS'UN VE KÖFTECİ YUSUF UN ÜSTÜ 5.KAT BÜTÜN BELEDİYE MEYDANINA HAKİM KÜ...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL