Saadet Partisi Büyük Kudüs Mitingi düzenliyor

Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, son günlerde Mescid-i Aksa’da gerçekleşen olaylar hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çetinkaya ‘Büyük Kudüs’ mitingi düzenleyeceklerini söyledi.

Haber: Erol Değirmenci
İsrailli askerler tarafından, Mescid-i Aksa’da son günlerde gerçekleşen olaylara Saadet Partisi Bolu İl Başkanı Veysel Çetinkaya, sessiz kalmadı. Çetinkaya, konu hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunurken, İsrail’in saldırgan tutumunu destekleyen herkesi lanetlediklerini belirtti. Çetinkaya; “Muhterem Teşkilat mensubu kardeşlerim Bolu basınımızın kıymetli mensupları. Hepinizi sevgi ve muhabbetle selamlar saygılar sunarım. Gündeme dair Partimizin görüşlerini açıklamak için huzurlarınızdayım. Bütün dünyanın gözleri önünde Kudüs'te, Mescidi Aksa da bir insanlık dramı yaşanmaktadır. Müslümanlarca en mübarek mekanlardan olan Mescidi Aksa da ibadet yasaklanarak girmek isteyen Müslümanlara Siyonist İsrail tarafından şiddet uygulanarak engellenmiş tarihinde ilk defa geçen hafta Cuma Namazı kılınamamıştır. Bilindiği gibi bugüne kadar Siyonist terör çeteleri tarafından binlerce Filistin'li kardeşimiz şehit edilmiş, son olarak da 14 ve 15 Temmuz günleri bu vahşetlerini kutsal mekanlara kadar taşıyarak, Mescid-i Aksa'nın avlusunda 8 Filistinli genç kardeşimizi daha şehit ettiler, 400 Filistinli kardeşimizi de yaraladılar ve Mescid-i Aksa’da, 1967 yılından bu yana ilk kez Mescid-i Aksa’da cuma namazı kılınmamış oldu. Öncelikle İsrail'in bu insanlık dışı saldırgan tutumunu ve destekçisi olan Batının sessizliğini lanetliyor, bu devlet terörünü asla kabul etmediğimizi haykırıyoruz.” ifadelerini kullandı.
“İSRAİL'İ DAHADA PERVASIZLAŞTIRIYOR”
Çetinkaya, açıklamasının devamında İslam ülkelerinin umursamazlığının İsrail’i pervasızlaştırdığını belirterek “Maalesef İsrail her geçen gün daha da pervasızlaşmaktadır.
Elbette bundaki en büyük etken Uluslararası kamuoyunun duyarsızlığı, İslam ülkeleri yöneticilerinin tepkisizliği ve ümmetin bölünmüşlüğü vardır. İsrail söz konusu olduğunda, başta BM olmak üzere Uluslararası kurumların ikiyüzlülüğünü biliyoruz. Birleşmiş Milletlerin İsrail aleyhine yaklaşık 280 kararı var, ama hiç bir tanesi uygulanmamıştır. Batının İslam coğrafyasındaki parçalama, işgal ve sömürüsü ile İsrail'in vahşetlerinin rastlantı olmadığımda biliyoruz. Erbakan Hocamızın tabiriyle diyoruz ki ‘Ey Batı, Ey ABD! Eğer siz Yahudileri çok seviyorsanız, alın onları kendi topraklarınıza yerleştirin. Bilin ki er veya geç, yetişen şuurlu müslümanlar, bu yahudi mikrobunu İslam coğrafyasının kalbinden söküp yüzünüze çarpacaktır.’ Başta ABD olmak üzere, Batılılardan herhangi bir merhamet beklemiyoruz.
Ya Müslüman ülkeler? Ya Müslüman liderlere ne demeli? Maalesef yapılan cılız açıklamalar, sözde kınamalar, birçok İslam ülkesinin ABD'nin kontrolünde olması, iç çatışmaları, komşu ülkelerle olan ihtilaf ve savaşları İsrail'i daha fazla cesaretlendirip azgınlaştırmaktadır.” dedi.
“İSRAİL LAFTAN DEĞİL GÜÇTEN ANLAR”
Çetinkaya, İsrail’in laftan değil güçten anladığını söyleyerek “Bu son olaylar göstermiştir ki, İsrail konusunda söz bitmiştir. Çünkü İsrail laftan değil güçten ve yaptırımdan anlar. Mescid-i Aksa sadece Filistinlilerin değil, bütün müslümanlarındır. Mescid-i Aksa, bütün İslam dünyasının ortak imtihanıdır, ortak vebalidir. Katar söz konusu olunca aslan kesilen İslam ülkelerinin yöneticileri! Mescid-i Aksa'da devlet terörü estiren İsrail'e karşı, neden birlik olmuyor ve İsrail’e ambargo-koymuyorsunuz? Neden bu kadar suskun ve korkaksınız?
Saadet Partisi olarak bütün İslam ülkelerine ortak yaptırım çağrısında bulunuyoruz. Çünkü, zulme rıza zulümdür. Bu zulme karşı sessiz kalınmamalıdır. Bir an evvel harekete geçilmelidir. İsrail işgal ettiği topraklardan çekilmeden, yağmaladığı toprakların, canına kıydığı Filistinli masumların hesabını vermeden, Filistin topraklarında, Bağımsız Filistin devleti kurulmadan, İsrail ile kurulan her türlü işbirliği Müslümanlara ve Mescidi Aksaya ihanettir ve İsrail'i daha da cesaretlendirmektedir ve iktidara da çağrıda bulunuyoruz. İktidar İsrail'den Büyük elçimizi çekip, İsrail'in Türkiye'deki diplomat kılıklı teröristlerini sınır dışı etmelidir. Bütün ticari ilişkiler askıya alınmalıdır. İsrail mallan Türkiye'ye sokulmamalıdır. İsrail'le ortak yapılması planlanmış her türlü sivil veya askeri toplantılar iptal edilmelidir. Bütün uluslararası kurumlarda, İsrail'e yaptırım için girişimde bulunulmalıdır. İslam ülkeleri, her türlü mezhep ve diğer ihtilafları bir kenara bırakıp, D8 ve İslam İşbirliği Teşkilatı (Dönem Başkanı Sn. Cumhurbaşkanımız) gibi tüm kuruluşlar acilen toplanmalı ve yaptırımlar için ortak kararlar almalıdır. Bütün İslam ülkelerinde İsrail'in mallarını boykot için gerekli girişimlerde bulunmalıdır. Biliyoruz, bunları yapmak kolay değil. Biliyoruz bunları yapabilmek için, tam bağımsız olmak gerekir, biliyoruz bunları yapmak, İsrail’in hamisi ABD ve Batıya kafa tutmaktır. Biliyoruz bunları yapmak, bütün Uluslararası siyasi, ekonomik ve kültürel kuruluşlara meydan okumaktır. Biliyoruz bunları yapmak, güçlü bir ekonomiye sahip olmayı gerektirir, biliyoruz bunları yapabilmek için, tek devletin değil bütün İslam ülkelerinin beraber hareket etmesi gerekir, biliyoruz bunları yapmak için en önemlisi Milli Görüşçü olmak gerek. Çünkü ‘at sahibine göre kişner’ Evet Bunların hepsini biliyoruz ve hiç bir devlet tek başına bunları yapmaya cesaret edemez. Bunları bildiğimiz için, Milli Görüş olarak 48 yıldır,
Ülkesine Milletine ihanet etmeyecek, sorumluluğun şuurunda olan nesiller için, ‘Önce Ahlak
ve Maneviyat’ diyoruz. Güçlü bir ekonomiye sahip olmak ve tam bağımsızlık için, "Yerli Üretim" diyoruz.” ifadelerini kullandı.
“DÜŞMANA KORKU MÜSLÜMANA GÜVEN İÇİN”
Çetinkaya, açıklamasının sonunda düşmana korku için müslümana güven vatandaşları ‘Büyük Kudüs Mitingine’ davet ederek “Zalime dur diyecek, Mazlumu düştüğü yerden tutup kaldırabilecek güç için, "İslam Birliği" diyoruz ve hatırlanacağı gibi ilk fırsatta D8'i kurduk.
Ama maalesef mevcut iktidar, D8'in yapısını güçlendirmek yerine, Avrupa Birliğine girmede ısrar ederek, ABD'yi stratejik ortak ve dost kabul ederek, Batı ile işbirliği yapmayı tercih etti, Onlarla birlikte olursa rahat edeceğini zannetti. Maddi ve Manevi her türlü tavizi verdiği halde yine de Onlara yaranamadı, hiç bir isteğini kabul ettiremedi, İslam Coğrafyasındaki hiç bir sorunu çözemedi, hiç bir zulmü durduramadığı gibi maalesef planlarının bir parçası oldu.
Tarih göstermiştir ki Batının planlarını ve Siyonizmin oyunlarını deşifre eden, Milli Görüş olmuştur. Onların bu zülmümlerini önleyebilmek ancak Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu reçete ile mümkündür. Yoksa Siyonizmin bu zulmü devam eder. Saadet Partisi olarak 30 Temmuz Pazar günü saat 17:00 de, Yenikapı/ İstanbul da "Büyük Kudüs Mitingini" yapıyoruz. Bu amaçla aynı gün sabah saat 09,30 da Kızılay Meydanından otobüsler kaldırıyoruz. "Düşmana korku Müslümana Güven" için "Büyük Kudüs Mitingine tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyoruz. Herkese Saadetler diliyoruz.” dedi.

27 Tem 2017 - 13:04 - Güncel


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Bolu Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.

03

Önce Adaletli İnsan Olmak - Bu sözler Rahmetli Erbakan Hocanındı. Ancak daha sonra AKP genel başkanı, daha sonra Has Lideri kes kopyala yapıştır laflarını yapmışdı ve şimdi Sadet Başkanı olarak sen konuşuyorsun neye göre kime göre ve kendin inanıyormusun bu konuştukarına Allahını seversen. Dünya hırsızlıkla karnını doyuruyor sen neler söylüyorsun. Allah islah etsin, Peygamberimiz bile Lanet okumamıştı.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 13:04
02

Meftun ocak - Ne boş adamlarsınız sanki bizim ülke güllük gülistanlık

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 13:04
01

Bolulu - Bizim ülke oraya göre güllük gulistanlik abi..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Temmuz 13:04

REALTY WORLD'DEN ÖRENCİKTE SATILIK YATIRIM FIRSATI

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI ÖRENCİKTE YOL KENARI 2 KAT İMARLI 30 METRE YOLA CEPHELİ ELEKTRİK-SU-YOL-TÜM ALTYAPI HAZIR YERLEŞİK ALA...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

KASAPLAR'DASATILIK 4 KAT İMARLI ARSA.DEĞERLİ YATIRIM

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI KASAPLAR BÖLGESİNDE 4 KAT İMARLI VİLLA İÇİN UYGUN ÇOK KULLANIŞLI 409 METREKARE KUPON ARSA DETAYL...

REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

RW DEN KİRALIK DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * BHAÇELİ EVLER MAHHALLESİN'DE * MERKEZİ KONUMDA *EN İŞLEK CADDEYE 5 DK. MESAFEDE * 3 ADET BALKON, MUT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

Yolu Var. TURİZM Bölgesinde Yatırım Fırsatı. Realty World'ten

Emlak Dünyasının Güvenilir Markası Realty World İlyas Özçelik Gayrimenkul'den Kındıra'da Kış turizminin önde gelen kayak merkezlerinden Kartalkaya yol...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BOLU'nun en iyi sitesinde daire sahibi olun! Realty World'ten.

Dairelerimiz anahtar teslimdir. Kombisi ve ankastresi takılı. Cam balkonu kapalıdır. Temizliği yapılıp teslim edilecektir. Dairelerimizde Ebeveyn BANY...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

ALPAĞUT MAH. 3 KATLI BİNA 3 CEPHELİ SATILIK 3+1 DAİRE

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI * HUZURLU VE GÜVENLİ BÖLGEDE ; ALPAĞUT MAHALLESİNDE , * ETRAFINDA MÜSTAKİL EVLER ; 3 KATLI BİNA MÜSTAK...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

MERKEZ DURAKLI YANINDA GENİŞ 3+1 VE KİLER ODASI

AKTAŞ MAH.'DE BATI & KUZEY CEPHE 155 M² BRÜT 140 M² NET 3+1 KİLER ODASI BALKONLU MERKEZ DURAKLARINA YAKIN KİLERLİ KULLANIŞLI MERKEZİ KONUMDA Okul,...

0(374) 222 14 14

GEREDE KABİLLERDE SATILIK 2 katlı Bahçeli Müstakil Ev

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI​ * GEREDE / KABİLLER MAHALLESİ * DOĞU / GÜNEY/ BATI CEPHE *334 +90 M² ARSA PAYLI * GENİŞ BALKON * 2 KA...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

BORAZANLARDA TERASLI DUBLEKS 3+1

BORAZANLAR MAHALLESİNDE 50.YIL ORTAOKULUNA YAKIN KONUMDA EBEVEYN BANYO TERASLI 3+1 120M2 GÜNEY DOĞU CEPHE ASANSÖR BULUNMAMAKTADIR ZEMİN KAT ÜSTÜ 3 KAT...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL

İşinizi Zirveye Taşıyın: Belediye Meydanın'da Modern Ofis

REALTY WORLD EMLAK DÜNYASININ GÜVENİLİR MARKASI YENİ BELEDİYE DÜKKANLARINDA MİGROS'UN VE KÖFTECİ YUSUF UN ÜSTÜ 5.KAT BÜTÜN BELEDİYE MEYDANINA HAKİM KÜ...

0(374) 222 14 14 REALTY WORLD ILYAS ÖZÇELİK GAYRİMENKUL