Geçtiğimiz gün Bolu'ya miting için gelen Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, miting sonrası programının dışına çıkarak, eşi Emine Erdoğan'la birlikte Bolu Belediye binasına gitti.
Başkanlık makamında Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la yaklaşık yarım saat görüşen Erdoğan, daha sonra halkı selamlayarak ilimizden ayrıldı.
YILMAZ'A ÖZEL İLGİ Mİ?
Başbakan Erdoğan'ın program dışı Belediye binasına girerek burada Alaaddin Yılmaz'la görüşmesini bazı çevreler Başbakan, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a özel bir ilgi gösterdi. Ayrıcalık yaptı şeklinde yorumlasalar da, AK Parti'ye yakın kaynaklar bu konuşmada konunun seçim sonrası Bolu için yapılabilecek yatırımlar olduğunu söylediler.
Alaaddin Yılmaz'ın, Başbakan Erdoğan'dan Bolu Belediyesi için bazı taleplerde bulunduğu ise kulislerde konuşulan konular arasında.