
AKP, yapılan yardımları açıkladı
AKP Bolu İl Sosyal İşler Başkanı Hasan Kanca, Bolu genelinde sosyal hizmetlere müracaatları ve müracaatları kabul edilerek yardım yapılan ilçelerin sayısal olarak tablosunu açıkladı. Tabloya göre en fazla yardım merkeze yapılırken,en az Seben ilçesi ve
Hasan Kanca, Bolu genelinde sosyal hizmetler için yapılan yardımları sayısal olarak açıkladı. Kanca tarafından verilen rakamlara göre, il genelinde en fazla merkez ve merkeze bağlı köylere yardım yapıldı. Merkezde 177 kişiye yardım yapılırken, yine merkeze bağlı köylerde 85 kişiye yardım ulaştırıldı. Bolu merkez ve merkez köylerini 54 kişiyle Gerede takip ederken, yardım ulaştırılan diğer ilçelerde bu sayı, Mudurnu'da 24, Mengen'de 15, Yeniçağ'da 10, Kıbrıscık ve Göynük'te 9, Dörtdivan'da 6, Seben'de ise 5 kişi olarak açıklandı.
Bakım hizmetlerinden 394 kişi yararlandı
Bütün il genelinde yardım için toplam 702 kişinin müracaatta bulunduğunu belirten Hasan Kanca, bakım hizmetlerinden 394 kişinin yararlandığını, 150 kişinin müracaatının reddedildiğini ifade ederken, yardım için 80 kişinin raporlarının da değerlendirme aşamasında olduğunu kaydetti.
Sosyal hizmetlere her zaman devam
Kanca, Bu rakamlar şunu gösteriyor ki AK Parti Hükümetimiz her zaman halkımızın yanındadır ve ihtiyacı olan vatandaşlarımızı sahipsiz bırakmamaktadır. AK Parti hükümeti kimsesizlerin kimi olma yolunda süratle devam etmektedir şeklinde konuştu.
Ülkenin gergin ve kısır siyasi tartışmaların içinden çıkacağı günlerin yakın olduğunu belirten Hasan Kanca, Bu nedenle Hükümetimiz sosyal hizmetlerine her zaman devam edecektir dedi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.