
Engellemek istediler
Başkan Yılmaz, Pis Su Arıtma Tesisi Ana Kolektör Hattı'ndaki çalışmalar için CHP'nin kendilerini mahkemeye verdiğini, eski Bolu Valisi Ali Serindağ'ın da çalışmaları engellemek istediğini ileri sürdü.
Pis Su Arıtma Tesisi Ana Kolektör Hattı'ndaki çalışmaları takip etmeye giden Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, pis suların burada bağlanacağını kaydetti. Bu çalışmanın en geç Mayıs'ta tamamlanacağını belirten Yılmaz, buranın bir an önce bitirilmesi gerektiğini ekledi.
Başkan Yılmaz, bu alanda başlatılan çalışma için CHP'nin kendilerini mahkemeye verdiğini, Eski Bolu Valisi Ali Serindağ'ın da çalışmaları engellemek istediğini ileri sürdü.
PARAYI İSLAM BANKASI'NDAN ALDIK
Para sıkıntılarının olmadığını söyleyen Başkan Yılmaz; Buranın bir an önce bitirilmesi gerekli. Para sıkıntımız yok. İslam Bankası'ndan aldık parayı dedi.
Yılmaz, daha sonra CHP İl Teşkilatı'nın bu alan mera alanı diyerek kendilerini mahkemeye verdiklerini de hatırlattı. Yılmaz; CHP ve eski vali benim buradaki çalışmalarımı engellemeye çalıştı. CHP de burası mera alanı diyerek bizi mahkemeye verdi diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.