
Geçit istiyoruz
Yumrukaya köylüleri, yine eylemde. Köylerinde alt ve üst geçit yapılması için D-100 karayolunda oturma eylemi yapan vatandaşlar, Vali Serindağ'ın verdiği sözü tutmasını istediler.
Köyün ortasından geçen D-100 karayolunda kaza olmaması için alt ve üst geçit yapılmasını isteyen köylülerin kara yolunu kapatarak yaptıkları oturma eylemi sırasında polis ve jandarma ekipleri güvenlik önlemi aldı.
GÜNEŞ; VALİ BEYİN SÖZÜNÜ TUTMASINI İSTİYORUZ
Köylülerden Fatma Güneş, köylerinde sık sık ölümlü trafik kazaları meydana geldiğini, kazaların önlenmesi için alt ve üst geçit istediklerini söyledi.
Bolu Valisi Ali Serindağ'ın 7 ay önce yapılan eylemde olay yerine gelerek kendilerine söz verdiğini belirten Güneş, Vali Bey bize üst geçit konusunda söz vermişti. Olayın üzerinden 7 ay geçti ama verilen söz tutulmadı. Vali Bey'den verdiği sözü tutmasını istiyoruz. Köyümüzde insanların trafik kazası nedeniyle canlarını kaybetmesini istemiyoruz diye konuştu.
Köylüler, yolu bir süre trafiğe kapattıktan sonra dağıldılar.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.