81 plakalı lüks aracın sürücüsü PTT Caddesi üzerinde trafiği resmen felç etti. Park yeri bulmakta zorlanan araç sürücüsü aracının arka kısmını yolun ortasında bırakarak arabadan inip gitti. Bu sırada belediye halk otobüsü ise hatalı park eden sürücü yüzünden geçiş yapamadı ve araç kuyruğu Cumhuriyet Caddesine kadar uzadı.
Yaklaşık 3 kilometre boyunca araç kuyruğu uzarken, 81 plakalı aracın sürücüsü 20 dakika sonra aracının başına geldi ve hiçbir şey olmamış gibi davranışlarda bulunarak sürücüleri çileden çıkarttı. Yolun araç trafiğine kapanması nedeniyle trafik ekipleri olay yerine gelemezken, bazı sürücüler korna çalarak 81 plakalı aracın sürücüsüne tepki gösterdi.
Yorum yazarak Bolu Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak Bolu Gündem Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(24)Çılgın Genç - cezaya bak. plaket verseydiniz bari.
14'Lü - Bu arabayı böyle park ettiği için bu arkadaşın tekrar eğitim alması şart. Derhal ehliyeti askıya alınıp ceza 10 katına çıkmalı. ya orda acil bir ambulans olsaydı ve içinde kendi ailesinden biri olsaydı. Kendinden başkasını düşünmeyen bencil bir varlıksın. yazık.
Akın - Boluda trafik polisi yok bu net bişey her gün valiliğin alt tarafındaki balıkçının orası kilit olur, alibey köşkün orası kilit olur ama bi tane polis gezmez
Vatandaş - Olmaz olur mu hepsi valilik önünde sanki ne varsa bir tanesinide arkaya doisin oraya göndermezler yansın yıkılsın umrunda değil.
Riza - PLAKAYA DİKKAT...!BAŞKA KİM YAPAR Kİ..
Şahin - Acil bir durum olsa ne olacaktı daha duyarlı olunması gerekir bu kadar insanı bekletmenin cezası 196 tl olmamalı
bolulu - adalate bak sen BMW 196 TL garibana 2200 tl ceza tam karşıdaki sokağın aşasından girdik diye orda biri 2200 tl yazmış ve arkadan yollamış sıkıyosa BMW yazsalardı ya eğer gariban arabamısıydı anında otoparka ve en az 2500 tl ceza işte böyle cezada gariban araya bedelde garibana vur abalıya AMA bu haksızlıkları yapanlardan ALLLAH çıkartsın acısını eğer hak hukuk helallaşma varsa helal etmiyorum hakkımı burda devletin değil onu yazanda kabahat hadi BMW yazabilseydi yaaa ona beyefendi falan filan garibana gelburaya 4500 emekli maaşı alan adama 2200 tl ceza BMW 196 TL oda usuleten olsun bu memletin her yükü garibandaaaaaa
Trafik - Bu sadece gündem olan. Bunun gibi bir çok hatalı park yapan var. Fakat şehirde trafik polisi yok. Şehir içi trafiği felç. Trafik polisleri maçlarda görev alıyor, ne işi varsa.
Kartal - Bolu trafik şube bolu'da çalışmıyor sayın valimiz sesleniyorum trafik polisini E5 ve otobana versin şehir içine jandarma trafik baksın bakın nasıl çözülüyor trafik şehir içinde saygılar.
Metin Yatı - Gariban olsa yapmadıkları kalmazdı. Yazıklar olsun kendini bilmeyenlere. Gerçi ön yargılı olmamak lazım. Belki acil bir durum olmuş olabilir.
Halit - 81 plakalar ne araba kullanmasini biliyor ne insana saygisi var
Düzceli - Bir düzceli olarak, düzce de günlük kullanmakta olduğum aracım 14 plaka. İlk işim yarın en işlek cadde de uygunsuz park yapıp kendimi ifşa etmek. Bakalım sizler hakkın da düzce halkı ne düşünmekte sevgili halit bey. Durumun ne olduğunu bilip bilmeden saçma sapan yorumlar harici tek bir kişi acil bir durum olabileceğini belirtmiş. Geri kalan hatalı park dışında herşeyden. Bir kişinin hatasını binlere yıkmaak insana saygıysa, eyvallaaahh. Düzcelilerin ne kuralı nede saygısı var.
Birkadın. - Ne alakası var beyefendi benim aracımda 81 plaka gayet güzel parkta ediyorum insanlara karşı saygimda var sizin bu çirkin düşüncenize dahi olgunlukla karşılık veriyorum ayrım yapmayalım lütfen 81 olsa ne 14 olsa ne ?
:) - Cezayı hem suça göre hem de aracın modeline/piyasa fiyatina göre kesmeleri gerekiyor. Kesilen ceza bu aracın 1-2 günlük yakıt parasıdır, koyar mı? umrunda olmaz :)
Esnacı - Cezalar daha caydırıcı olmalı. Her dakikaya 1.000 tl den yaz cezayı devam
Yıldız - Öküz desen hayvana hakaret olur.
Bolulu14 - Bize böyle haberler ile gel abi. :)
Fy - Arkadaş deve kuşu galiba burnunu sokmuş kendisi görmüyor arkası dışarda
Vatandaş Mehmetağa - Bahçelievler Mahallesinde Numune pastanesinin önüne Bi bakın ora daha kötü adamlar kaldırıma park ediyor kimsenin bakıp kontrol ettiğide yok. Umarım kontrol edilir sabah akşam trafiğinde rezillik.
Sepetçioğlu - BMW değil Tofaş olsaydı bu araba otoparka çekilir trafikten men edilirdi ama BMW olunca 196 TL ceza yaz gönder...
Salih - Uzulerek soyluyorum ki duzceli hemsehrilerim boyle bencil hep kendini dusunur ,trafikte led merceksiz araclarin cogu 81 plaka neden boyle bizim duzceliler. Neden ,duzceliyiz deyince insanlar soyle bir bakiyor artik
Bolu Beyi - Bal oldukları için
Bolulu - Duzceliler yakın da boluyu zapt edecek.
Dozerci - Bolu da bolulumu kaldı ki
Vatandaş - 81 plakalar her yerde aynı, park etmeyi bilmiyorlar. 196 TL değil 1.196 TL ceza kesilmeliydi.
Yazılan yorumlardan Bolu Gündem hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler Bolu Gündem editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Bolu Gündem değil haberi geçen ajanstır.