
Kocaelispor’da Mehmet Altıparmak sahaya indi
Lige verilen arayı Antalya kampında geçiren Kocaelispor’da yeni teknik direktör Mehmet Altıparmak, takımın başında ilk antrenmanına çıktı.
Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında Boluspor’u ağırlayacak olan Kocaelispor, hazırlıklarına Antalya’da başladı. Yeşil-siyahlı ekipte 22. haftada alınan Samsunspor mağlubiyetinin ardından Mustafa Reşit Akçay ile yollar ayrılmıştı.
Körfez ekibi Akçay’dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Altıparmak’ın geldiğini 24 Ocak günü açıklamıştı. Yeni Teknik Direktör Altıparmak, takımın başında ilk antrenmanına Antalya’da yapılan kampta çıktı. Antrenman öncesi yapılan tanışma toplantısının ardından takım halinde sahaya inilerek çalışmalara tam gaz start verildi.
Omolo, Pereira, Atila yok
Kocaelispor’un 10 gün süreli Antalya kampında ilk antrenman yapıldı. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yönetiminde gerçekleşen çalışmaya uçakları rötar yapan Omolo ile Pereila ile birlikte karantina sürecinde olan Atila katılmadı. Yabancı futbolcular yarın, Atila ise cuma günü kampta olacak
Pazar Bandırmaspor ile
Sakatlıkları bulunan Dino, Mehmet Taş ve Musa takımdan ayrı çalıştılar. Günde çift idman programıyla kampa devam edecek Yeşil-Siyahlı ekip tek hazırlık maçını Pazar günü oynayacak. Rakip büyük bir olasılıkla ayın otelde konaklayan Bandırmaspor olacak.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.