
Teröre lanet okuduk
Bolu şehidine nasıl sahip çıktığını gösterdi. Belediye Meydanında toplanan binlerce kişi, dakikalarca sustu, konuşmadı, sadece şehidini düşündü sessizce. Sonra haykırarak teröre okunan lanet,Bolu semalarında yankılandı. Bu ses, Bolu'dan Ankara'ya, Gaba
Bolu Köroğlu Gazeteciler Cemiyeti, Kamu-Sen, Muhtarlar Derneği, Emekli Astsubaylar Derneği ve 24 sivil toplum örgütünün önderliğinde Perşembe günü gerçekleştirilen 13 Şehide 13 Dakika Saygı Duruşu Ve Teröre Lanet mitingi, Belediye meydanını dolduran binlerce Bolulunun katılımı ile gerçekleşti.
Ellerinde bayrakları, yüreklerinde Şırnak Gabar Dağları'nda, PKK'nın haince kurduğu pusuda şehit düşen Bolu 2. Piyade Komando Tugayı askerlerinin acısı ile meydanı dolduran vatan aşıkları, önce sessizce düşündüler. 13 dakika ile sembolleşen kısacık zaman dilimi içinde, 13 kınalı kuzu için göz yaşı döktüler. Saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ve atılan coşku dolu atılan sloganlar ise, terör konusunda gösterilmesi gereken başı dik duruşu, hükümete, ilgili ve yetkililere hatırlatır nitelikte idi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.